112

BRAŞOVEANUL care se declară „suveran – fiinţă născută vie” are permis de conducere, dar rămâne cu dosar penal

  • autoturismindisponibilizat.jpg
 

Şoferul braşovean care a fost internat la Psihiatrie, marţi, după ce s-a prezentat în faţa poliţiştilor rutieri drept „suveran”, „născut fiinţă vie” şi a contestat actele emise de statul român, părând că şofează fără permis, un autoturism neînmatriculat, a fost externat între timp.

Amintim că, în ziua respectivă, reprezentanta Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, ne-a informat că agenţii rutieri au depistat un braşovean care şofa pe strada Carpaţilor fără a avea permis de conducere, un autoturism neînmatriculat (n.r. care avea montate plăcuţe artizanale). Surpriza pentru poliţişti a fost mai mare, atunci când bărbatul s-a legitimat drept „fiinţă născută vie”, în loc să le arate un act de identitate convenţional. Dată fiind situaţia, bărbatul a fost internat la Psihiatrie, unde a fost supus unor teste, iar rezultatul a fost că are discernământ, astfel că a fost externat.

Între timp, soţia bărbatului s-a prezentat la Poliţie cu acte ale lui emise de autorităţi, nu „handmade”, şi a dovedit că bărbatul este posesorul unui permis de conducere eliberat de autorităţile din Italia, pe care, culmea, bărbatul nu-l mai recunoaşte, considerându-se „fiinţă născută vie” şi fără „bariere” puse de stat. Menţionăm că agenţii rutieri nu au găsit de la bun început că el este posesor de permis de conducere, pentru că au verificat iniţial doar în evidenţa permiselor de conducere emise în ţară, neavând parte de colaborarea lui.

„Eu o să le dau persoana aia creată de ei, să se judece cu ea”

Stabilindu-se că bărbatul deţine carnet, el nu va mai fi cercetat penal pentru şofat fără permis de conducere. Dar, rămân acuzaţiile de conducere a unui autoturism neînmatriculat şi conducere a unui autoturism cu numere false.

La ieşire din spital, bărbatul le-a declarat jurnaliştilor de la PRO TV că nu se va prezenta în instanţă şi că el nu este una şi aceeaşi persoană cu cea care poartă codul său numeric personal, acesta fiindu-i atribuit „abuziv” de statul român.

„Eu o să le dau persoana aia creată de ei, să se judece cu ea. Le dau cartea de identitate că e a lor, aia e persoana CNP”. De altfel, bărbatul este hotărât să nu plătească nici costurile cu internarea, susţinând că nu el a cerut să fie supus controlului medical. Nici taxe şi impozite nu vrea să mai dea la stat.

El a mai povestit că a obţinut permis de conducere în Italia, dar că nu-l mai recunoaşte. „Nu aveam nevoie de permisiunea cuiva să merg cu maşina pe drum. Că eu doar mă deplasez cu maşina, nu o conduc. Dacă e lucrul meu, ce fac? Îl înscriu la voi şi după aia plătesc în fiecare an chirie”, a declarat Gabriel Neculai.

Braşoveanul face parte dintr-un grup care contestă actele întocmite de stat şi susţin că acestea sunt făcute doar pentru a-i transforma pe oameni în sclavi ai statului.

Persoane care au aceleaşi convingeri ca el, printre care se numără şi afaceristul Dan Cămârzan, au protestat, marţi, în faţa Spitalului de Psihiatrie, solicitând externarea lui. În urma acţiunii de solidaritate, omul de afaceri şi încă trei inşi au fost conduşi la Secţia 2 Poliţie Braşov şi au fost sancţionaţi contravenţional, pentru „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi pentru „refuzul de a oferi date pentru stabilirea identităţii”.

CITIŢI ŞI:

Update. BRAŞOV. Afaceristul Dan Cămârzan, un nou live pe Facebook, după şase ore petrecute la Secţia de Poliţie (VIDEO)

Update. BRAȘOV. Unul dintre milionarii României, dus la Poliție după protestul de la Psihiatrie al „oamenilor născuți vii”. A făcut live pe Facebook din duba polițiștilor (VIDEO)

BRAȘOV. Șofer internat la PSIHIATRIE, astăzi, după un control rutier pe strada Carpaților


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button