112

BRAŞOV. Situaţie de coşmar pentru o braşoveancă! Fostul soţ o terorizează, în ciuda ordinului de protecţie

 

Un braşovean în vârstă de 57 de ani, cu un istoric de comportament violent (atât fizic, cât şi verbal) faţă de fosta lui soţie, a fost reţinut de poliţişti, ieri, după ce a încălcat în repetate rânduri ordinul de protecţie obţinut de femeie.

Potrivit reprezentantei IJP Braşov, Gabriela Dinu, individul a fost depistat ieri, în jurul orelor 11.30, la mai puţin de 200 de metri de locuinţa fostei sale soţii, deşi avea interzis, prin ordin de protecţie emis de Judecătoria Braşov, să se apropie la mai puţin de 200 de metri de domiciliul ei.

În fapt, a fost un fel de flagrant, după ce, din verificări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 9 – 15 martie, acesta s-ar fi prezentat, de mai multe ori, la ușa apartamentului fostei soții, ar fi bătut la ușă și ar fi petrecut noaptea în fața ușii de acces în locuință, ignorând de fiecare dată ordinul de protecţie.

Având în vedere faptele sale, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru lovire și alte violențe, amenințare și nerespectarea hotărârii judecătorești, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button