Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU găzduiește primul turneu al grupei 1-5 din Liga Națională de baschet feminin

 

A doua fază a sezonului regulat al Ligii Naționale de baschet feminin va avea două grupe, 1-5, respectiv 6-9.

Grupa 1-5 va avea două turnee, primul fiind programat în week-end la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, al doilea urmând să aibă loc săptămâna viitoare, la Alexandria.

Olimpia CSU Brașov intră în aceste turnee de pe poziția a treia, pe care trebuie să o păstreze pentru a avea un culoar spre finală de pe care să lipsească Sepsi Sf. Gheorghe. Primele două locuri sunt clare, Sepsi Sf. Gheorghe, 31 p (15 victorii / o înfrângere), respectiv CSM Satu Mare, 27 p (11 victorii / 5 înfrângeri). „Olimpicele” au 25 p (9 victorii / 7 înfrângeri), în timp ce CSBT Alexandria și Universitatea Cluj-Napoca au câte 24 p (8 victorii / 8 înfrângeri).

„Fiecare echipă încearcă să obțină o poziție mai bună înainte de play-off. Probabil, avantajul terenului propriu este important, dar nu decisiv. Vom încerca să jucăm cât mai bine, iar la startul play-off-ului să fim în formă maximă. Majoritatea echipelor vor să evite locul 3, din câte am înțeles, pentru că în prima fază adversar ar fi Aradul, care printr-o conjunctură nu a ajuns în grupa 1-5. Probabil, doar Sf. Gheorghe, care va fi pe locul 1, se poate considera deja calificată în semifinale. În rest, va fi echilibrat. Noi vom încerca să ne apărăm medalia de bronz pe care am obținut-o în sezonul trecut”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Mâine, de la ora 17.00, Olimpia CSU se va duela cu CSBT Alexandria, iar de la ora 19.30 va începe meciul Universitatea Cluj-Napoca – CSM Satu Mare. Sâmbătă, tot de la ora 17.00, Olimpia CSU o va întâlni pe CSM Satu Mare, după care se va disputa partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Cluj-Napoca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button