Expres

Fiica lui Bill Cosby a murit la 44 de ani

 

Ensa Cosby, una dintre fiicele comicului Bill Cosby (foto), a murit la sfârşitul săptămânii trecute la 44 de ani în statul Massachusetts (SUA), potrivit unei informaţii difuzate de portalul de specialitate TMZ citat de EFE. Andrew Wyatt, purtător de cuvânt al familei Cosby, a declarat luni că Ensa Cosby a murit de o afecţiune renală, scrie Agerpres. În pofida faimei şi popularităţii lui Bill Cosby, Ensa s-a menţinut departe de public şi de mass-media, cu excepţia cazului în care i-a luat apărarea tatălui său, acuzat de zeci de femei de diferite abuzuri sexuale. „Cred ferm că tatăl meu este nevinovat de abuzurile declarate împotriva lui şi cred că rasismul a jucat un mare rol în toate aspectele acestui scandal”, declarase Ensa în mai 2017, într-un interviu acordat postului de radio Sirius XM.
Peste 50 de femei au afirmat că au suferit abuzuri din partea lui Cosby, care în 2005 a recunoscut sub jurământ că a cumpărat sedative pentru a le administra femeilor cu care dorea să întreţină relaţii sexuale. Bill Cosby şi soţia sa Camille Cosby au ămas cu trei copii din cinci: Erika, Erinn şi Evin. Ennis a murit în 1997 la 27 de ani în timpul unui jaf în Los Angeles, iar acum Ensa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button