112

BRAŞOV. Şi-a snopit soţia în bătaie, pe fondul consumului de alcool. Fiul lor de doar 10 ani a cerut ajutorul Poliţiei

 

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 2 Braşov, aseară, după ce şi-a bătut şi ameninţat soţia, pe fondul consumului de alcool.

Agenţii au fost sesizaţi cu privire la caz chiar de către fiul în vârstă de 10 ani al celor doi soţi, martor la scena de violenţă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, „în jurul orei 20.40, în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Brașov, str. Calea Feldioarei, pe fondul consumului de alcool și al unei discuții în contradictoriu, (n.r. bărbatul de 49 de ani) i-ar fi adresat soției sale amenințări cu acte de violență și i-ar fi aplicat acesteia multiple lovituri”.

Speriat de furia tatălui său, băiatul în vârstă de 10 ani i-a alertat pe poliţişti, iar aceştia l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore şi l-au introdus în arest.

Individul este cercetat în continuare pentru violenţă în familie, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button