Politic

Premierul Dăncilă a omis să spună că a discutat despre justiție cu ambasadorul SUA la București

 

Ridicarea vizelor, candidatura României la OCDE, Parteneriatului Strategic România-SUA, pe agenda discuțiilor dintre prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, și ambasadorul SUA, Hans Klemm. Așa s-a anunțat, printr-un comunicat de presă al Guvernului, sumarul întrevederii de astăzi.

Însă, potrivit informației obținute de hotnews.ro, a mai fost un subiect abordat, cel al justiției în România, despre care nu s-a anunțat nimic oficial din partea Guvernului.   

Se pare că ambasadorul Hans Klemm a discutat cu premierul Viorica Dancila subiectul Justitiei la intalnirea de luni de la Guvern, după cum arata Ambasada SUA într-un răspuns pentru hotnews.ro.  

La întrebările repetate ale jurnaliștilor, cu ocazia conferinței de presă susținute după discuțiile între cei doi oficiali, Viorica Dăncilă a evitat de fiecare dată un răspuns, a specificat hotnews.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button