112

BRAȘOV. Salvamontiștii, solicitați în 16 cazuri, ieri, în Poiana Brașov! S-a depășit pragul de 400 de intervenții, de la începutul sezonului

 

Salvamontiștii brașoveni au fost solicitați să intervină, ieri, în 16 cazuri în care turiștii au suferit diverse afecțiuni sau au fost în imposibilitate de a se mai deplasa pe pârtiile de schi și săniuș din Poiana Brașov. Astfel, salvamontiștii din cadrul Serviciului Public Local Salvamont Brașov au depășit, în acest weekend, pragul de 400 de intervenții de la începutul sezonului.

Pentru cinci dintre persoanele ajutate ieri a fost nevoie și de intervenția echipajelor SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean Brașov. Alte două persoane au avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor, după ce s-au rătăcit pe Valea Lamba, în timp ce practicau snowboardul.

„De la începutul sezonului de iarnă, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în 409 cazuri, totalizând 419 persoane implicate. Practicarea sporturilor de iarnă presupune prudență, atât pentru siguranța proprie, cât și pentru siguranța celorlalte persoane de pe pârtie!”, au atenționat reprezentanții SPLS Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button