Sport

BRAȘOV. Vin meciurile cu miză pentru Olimpia CSU

 

Olimpia CSU Brașov are parte de două săptămâni de liniște, timp în care antrenorul Dan Calancea trebuie să aducă echipă în vârf de formă.

Prima competiție pentru formația noastră va fi turneul Final 8 al Cupei României, programat în perioada 22-25 februarie. În sferturi, Olimpia CSU se va duela cu SCM Timișoara, formație pe care a învins-o de două ori în sezonul regulat al Ligii Naționale. În cazul unui succes, în semifinale ar urma o confruntare cu învingătoarea partidei Universitatea Cluj-Napoca – Sepsi Sf. Gheorghe.

Apoi, între 3 și 4 martie va avea loc turneul Final 4 al Cupei Europei Centrale. Orașul care va găzdui competiția va fi anunțat pe 14 sau 15 februarie. Olimpia CSU va depune dosarul pentru organizarea turneului. În semifinale, Olimpia CSU se va duela cu formația BC Pharmaserv Marburg, ocupanta poziției a 5-a în Germania. În cealaltă semifinală, față în față vor fi CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia.

În fine, între 10 și 18 martie vor avea loc cele două turnee ale grupei 1-5 a Ligii Naționale de baschet feminin, locațiile fiind încă necunoscute. Olimpia CSU va începe cu meciul cu CSBT Alexandria (10 martie), după care vor urma partidele cu CSM Satu Mare (11 martie), Universitatea Cluj-Napoca (16 martie) și Sepsi Sf. Gheorghe (17 martie). Obiectivul „olimpicelor” este menținerea poziției a treia, pe care au terminat sezonul regulat, pentru a avea avantajul terenului propriu în sferturile de finală și, mai important, pentru a o evita pe Sepsi Sf. Gheorghe într-o posibilă semifinală. Echipa noastră intră în cele două turnee cu un avans de o victorie în fața rivalelor din Alexandria și Cluj. Dacă va reuși să le învingă, atunci ar fi aproape sigură de poziția a treia, indiferent de rezultatele confruntărilor cu Satu Mare și Sf. Gheorghe.

Kazlauskaite a plecat în Germania

Altfel, Ieva Kazlauskaite a plecat de la Olimpia CSU Brașov, urmând să evolueze până la finalul sezonului la campioana Germaniei, TSV 1880 Wasserburg. Oficialii brașoveni au început deja căutările pentru a aduce o altă stranieră pentru ultima parte a acestui an competițional.

FOTO: olimpiabaschet.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button