112

BRAŞOV. Bătaie pe pârtie, în Poiana Braşov! A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

  • jandarmi montani_246656.jpg
  • jandarmi montani 5_246658.jpg
  • jandarmi montani 6_246657.jpg
  • jandarmi montani 2_246655.jpg
  • jandarmi montani 4_246659.jpg
 

Numărul mare de turişti veniţi la munte să se bucure de zăpada proaspăt aşternută pe pârtii s-a simţit şi în activitatea jandarmilor montani, în weekend-ul tocmai încheiat, aceştia înregistrând de la cazuri privind copii rătăciţi, până la accidentări sau conflicte apărute pe pârtii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, Ciprian Aldea, jandarmii au executat misiuni de menţinere a ordinii publice în staţiunile Predeal, Poiana Braşov şi Bran.

Au intervenit pe pârtiile de schi şi săniuş, unde au ajutat trei adulţi răniţi uşor să ajungă la echipaje SMURD/de la Ambulanţă şi doi copii care se rătăciseră la familiile lor.

De asemenea, au avut de aplanat conflicte iscate între practicanții sporturilor de iarnă și turiștii prezenți fără echipament pe zona schiabilă, în Poiana Brașov, pârtia Sulinar.

În acest caz, au fost întocmite actele de sesizare pentru „lovire sau alte violenţe” infracţiune de care sunt acuzate două persoane dintr-un grup de şapte. De asemenea, au fost aplicate patru sancţiuni, în valoare de 200 de lei, pentru accesul pe pârtiile sau traseele de schi pentru agrement fără echipament adecvat.

Tot în weekend, jandarmii au fost solicitaţi, prin apel la 112, să intervină în Predeal, pentru a îndepărta un urs zărit în apropierea unor pensiuni din localitate.

Printre celelalte misiuni executate la finalul săptămânii trecute se numără aceea de asigurare a măsurilor de ordine publică la Festivalul de Folclor ediţia I, din Beclean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button