Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, înfrângere la Sf. Gheorghe

 

Olimpia CSU Brașov a pierdut clar, 52-89, pe sferturi 13-18, 16-23, 13-20, 10-28, confruntarea jucată pe terenul liderului Ligii Naționale la baschet feminin, Sepsi Sf. Gheorghe.

Handford – 17 p, Pesovic și Higgins – câte 9 p, Jez – 6 p, Irimia – 4 p, Moraru – 3 p, Al Ash Hab și Kazlauskaite – câte 2 p au marcat pentru „olimpice”.

„Am folosit jocul cu Sepsi că pe un antrenament înaintea celor două jocuri decisive pe care le vom disputa săptămâna viitoare, miercuri și duminică, la Brașov. O eventuală victorie în restanța de miercuri cu Alexandria ne duce pe locul trei în clasament, ceea ce ar fi senzațional. Am pierdut la Alexandria în ultima secundă de joc și ne dorim revanșa”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Cu 20 p (7 victorii / 6 înfrângeri), Corona ocupă poziția a patra a ierarhiei, la două lungimi de CSBT Alexandria (8 victorii / 6 înfrângeri), gruparea din Teleorman având un meci în plus.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button