Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, victorie importantă

 

Olimpia CSU Brașov a trecut aseară, cu 70-62, pe sferturi 20-6, 17-18, 11-18, 22-20, de CSM Satu Mare, ocupanta poziției a doua a clasamentului Ligii Naționale de baschet feminin.

Brașovencele au făcut un meci bun și s-au aflat tot timpul la conducere. Oaspetele au reușit să se apropie în câteva rânduri la patru puncte, dar nu au putut mai mult, finalul fiind unul liniștit pentru formația de la poalele Tâmpei.

„E o victorie extrem de importantă. Puțini credeau că o putem obține, ținând cont de diferența dintre cele două formații. Două jucătoare de la Satu Mare câștigă cât toată echipa noastră. Fetele s-au mobilizat exemplar și, din punctul meu de vedere, am făcut o partidă excelentă din punct de vedere tactic, atât în apărare cât și în ofensivă. Au fost și unele greșeli, inerente pentru un meci cu o asemenea tensiune. Să câștigi astfel în fața uneia dintre pretendentele la titlu din acest sezon, este extraordinar, iar fetele merită felicitări. Mai avem patru meciuri din sezonul regulat, la Sf. Gheorghe, apoi acasă cu Alexandria și Universitatea Cluj, iar în final, la Timișoara. Suntem în grafic”, a menționat tehnicianul Dan Calancea.

Au marcat pentru echipa noastră: Handford – 21 p, Pesovic – 20 p, Irimia – 17 p, Highins – 8 p, Al Ash Hab și Kazlauskaite – câte 2 p.

În clasament, Olimpia CSU ocupă în acest moment poziția a 5-a, cu 19 p (7 victorii / 5 înfrângeri), însă echipele de pe locurile 3 și 4, Alexandria (21 p – 8 v / 5 î) și Alba Iulia (20 p – 6 v / 8 î), au unul, respectiv două meciuri în plus disputate.

FOTO: sportsphoto


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button