Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU – CSM Satu Mare, derby-ul etapei în LNBF

 

Olimpia CSU Brașov va avea parte mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, de un meci important în Liga Națională de baschet feminin.

Gruparea antrenată de Dan Calancea se va duela cu CSM Satu Mare, ocupanta poziției a doua a clasamentului. Cu un succes, formația noastră ar urca până pe locul al treilea, la egalitate cu CSBT Alexandria.

„Știm că vom avea o partidă dificilă din toate punctele de vedere. Sper că vom avea o evoluție bună. Sunt convins că fetele se vor mobiliza exemplar și că putem obține victoria. În tur, diferența s-a făcut în momentul în care Gabi Irimia s-a accidentat. Mai este mult până la finalul sezonului regulat, nu este un joc decisiv. Totuși, am mai spus-o, nu contează foarte mult locul pe care vom termina sezonul regulat. În play-off putem trece de orice adversar”, a declarat tehnicianul Dan Calancea.

„Este un campionat echilibrat, toate meciurile sunt dificile. Întâlnim o echipă care are jucătoare experimentate și valoroase. Suntem însă motivate și ne dorim să câștigăm, mai ales că avem avantajul terenului propriu”, a punctat Alexandra Dumitrache.

Celelalte partide ale etapei care are loc mâine sunt: CS Universitatea Alba Iulia – Universitatea Cluj-Napoca, Sirius Tg. Mureș – Sepsi Sf. Gheorghe, CSBT Alexandria – SCM Timișoara.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button