112

BRAŞOV. Bărbatul suspectat de viol, în zona Gării Braşov, a fost plasat sub control judiciar

 

Bărbatul suspectat că a agresat sexual o minoră, în zona Gării Braşov, a fost plasat sub control judiciar, la decizia de ieri a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov.

Procurorii l-au propus spre arestare preventivă pe V.A.P., în cursul zilei de vineri,  11 ianuarie, la Judecătoria Braşov, dar instanţa a respins cererea, fără a dispune altă măsură preventivă.

Astfel, procurorii au contestat decizia, iar dosarul a ajuns la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, unde s-a respins din nou propunerea de arestare preventivă, în schimb s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de inculpat. Decizia este definitivă.

Conform instanţei, pe durata controlului judiciar, bărbatul va avea următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să nu se deplaseze în incinta Gării CFR Braşov sau la mai puţin de 50 de metri de Gara CFR Braşov; să nu se apropie de anumite persoane (enumerate de instanţă) şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect; să nu părăsească teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov sau a Judecătoriei Braşov; să informeze de îndată Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov sau Judecătoria Braşov cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, respectiv IPJ Braşov – Poliţia mun.Braşov, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. 

Pentru mai multe informaţii, CITIŢI ŞI:

BRAȘOV. Posibil viol în zona Gării Brașov. Suspectul a fost lăsat în libertate


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button