Delicte

BRAŞOV. Minor reţinut după ce a „spart” sediul şcolii şi grădiniţei din Colonia 1 Mai

 

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost reţinut de poliţişti, ieri, pentru 24 de ore, fiind acuzat de spargerea sediului şcolii şi grădiniţei din localitatea Colonia 1 Mai, din judeţul Braşov, precum şi de o tentativă de furt din interiorul unui autocar.

„Polițiștii au documentat activitatea infracțională a minorului, care în perioada 03 – 10 ianuarie a.c., ar fi pătruns în sediul școlii și grădiniței din localitatea Colonia 1 Mai, prin escaladarea gardului împrejmuitor și forțarea ferestrelor, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (rechizite, aparatură electronică). De asemenea, în aceeași perioadă, acesta ar fi pătruns în interiorul unui autocar parcat pe raza localității Colonia 1 Mai, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri, dar a fost întrerupt de apariția a doi martori”, se detaliază într-un comunicat remis astăzi de Poliţia Judeţeană Braşov.

Toate bunurile furate au fost recuperate de agenţii Secţiei 5 Poliţie Rurală Zărneşti şi predate părţilor vătămate. Cercetările în caz continuă.

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare