Sport

BRAȘOV. Din Liga 1, la AS „SR”. Damian și Răduțoiu, prezentați oficial. „Acest oraș are nevoie de o echipă în Liga 1”.

  • damian_2.jpg
  • radutoiu.jpg
  • stanga_2.jpg
 

Răzvan Damian și Ciprian Răduțoiu au fost primii jucători prezentați de AS „SR” Brașov, formația care, după transferurile pe care le-a anunțat deja, se anunță principala favorită la câștigarea Ligii 4 brașovene de fotbal.

„Credem în acest proiect. Ne dorim să formăm o echipă competitivă, pentru moment formată numai din jucători brașoveni. Cred că împreună cu suporterii, care sper că vor înțelege că avem nevoie de ei, vom reuși să ducem Brașovul acolo unde îi este locul, în Liga 1. Avem la ora actuală cel mai valoros lot, dar asta nu înseamnă că suntem deja promovați. Nu e nimic câștigat dinainte. Trebuie să luăm totul pas cu pas și sper că la final ne vom bucura de promovarea în Liga 3”, a declarat Florin Stângă, care a continuat: „Nu mai vreau să joc, dar vom vedea ce se va întâmpla. Eu voi face pregătirea împreună cu băieții, poate voi și evolua pe finalul meciurilor amicale și dacă, împreună cu Lucian Petre și cu Andrei Șanta, vom consiera ca va fi nevoie să joc, o voi face. Însă nu îmi doresc să o mai fac”.

„Nu este un pas în spate. M-a ambiționat proiectul care mi-a fost prezentat și cred că putem să ne îndeplinim obiectivele și să îi facem fericiți pe suporterii noștri. Acest oraș are nevoie de fotbal la nivelul Ligii 1. Nu știu multe lucruri despre Liga 4. Știu că suntem pe primul loc și trebuie să rămânem acolo”, a menționat Răzvan Damian.

„Am avut emoții la gândul că mă voi întoarce la Brașov. Mă bucur că oamenii de aici s-au gândit la mine și mi-au dat șansa să fac parte din acest proiect”, a menționat Ciprian Răduțoiu.

CITEȘTE ȘI: 

Articole asemănătoare

BRAȘOV. AS „SR” se dezvoltă pe model american!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button