112

Update. BRAŞOV. 15 zile de arest preventiv pentru angajatul de la Imigrări acuzat că şi-ar fi agresat fosta concubină

 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a decis, în această după-masă, să emită mandat de arestare preventivă pentru 15 zile pe numele braşoveanului în vârstă de 34 de ani acuzat că şi-a agresat fosta concubină (alături de care are un copil de 2 ani), alaltăseară. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată.
Amintim că, potrivit unor surse de încredere, bărbatul este poliţist în cadrul Biroului pentru Imigrări al judeţului Braşov. 

Update. Inculpatul formulase cerere de plasare sub control judiciar, dar aceasta a fost respinsă. Decizia judecătorului de a-l aresta preventiv pe polițist poate fi atacată în termen de 48 de ore de la pronunțare. Dosarul înregistrat la Judecătoria Brașov poate fi găsit AICI!

Update. Declarația fostei iubite a inculpatului:

„Mi-a fost ruşine de vecinii din bloc şi ca să văd ce doreşte i-am deschis uşa. Moment în care el a intrat în casă acuzându-mă că sunt cu altcineva. A verificat toată casa, a văzut că nu este nimeni şi a început scandalul. Relaţia noastră s-a încheiat de foarte mult timp. Am încercat de mult prea multe ori să remediem situaţia dintre noi, pentru binele copilului nostru. A fost crunt. Nu vreau să îmi aduc aminte. M-a lovit cu pumnii, cu picioarele, m-a ameninţat cu cuţitul, a zis că voi muri de mâna lui. A zis că dacă nu ma omoară cu cuţitul, o să mă arunce pe geam. Am reuşit să îl liniştesc, să îi spun că eu nu ma pot lupta cu el. Este incontrolabil când îl apucă furia, gelozia”. Declarația a fost dată jurnaliștilor în această seară.

Pentru detalii, CITIŢI ŞI:

BRAŞOV. Poliţist de la Imigrări, reţinut după ce şi-ar fi agresat fosta concubină


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button