Sport

Novak Djokovic își amână revenirea

 

Fostul număr 1 mondial, sârbul Novak Djokovic, și-a amânat revenirea pe teren după accidentarea suferită la cotul drept, informează News.ro. Câștigător a 12 turnee de Grand Șlam, Djokovic nu a mai jucat din iulie, de la turneul de la Wimbledon. El ar fi trebui să revină pe teren vineri, la turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship de la Abu Dhabi.
„Sunt dezamăgit că trebuie să mă retrag de la acest turneu. Din nefericire, în ultimele zile am început să resimt din nou dureri la cot și echipa medicală mi-a recomandat să nu risc. Trebuie să accept situația ți să aștept rezultatul terapiei, pentru a putea juca din nou tenis și a reveni la ritmul meu. S-ar putea ca accidentarea să îmi afecteze începutul sezonului, dar o decizie în acest sens voi lua zilele următoare”, a anunțat Djokovic.
La turneul de la Abu Dhabi, Djokovic va fi inlocuit de britanicul Andy Murray, care va juca împotriva spaniolului Roberto Bautista Agut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button