Expres

Fotbalist arestat pentru lovirea unei persoane într-un club

 

Fotbalistul englez, Jon Flanagan, care joacă pentru clubul din Liverpool, a fost pus sub acuzare fiind cercetat pentru că a lovit o persoană, pe data de 22 decembrie, în centrul orașului Liverpool, au anunțat oficialii poliției locale. În vârstă de 24 de ani, apărătorul lui Liverpool a fost interogat de poliție după ce a fost arestat în primele ore ale zilei de 22 decembrie. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru Sky Sports că Flanagan acuzat de atac asupra unei persoane, în urma unui incident petrecut în jurul orei 3.20. El a fost eliberat pe cauțiune și urmează să se prezinte în fața tribunalului pe data de 2 ianuarie.
„Clubul a fost anunțat de un presupus incident care implică un membru al primei echipe. Nu vom mai face nici un comentariu în această privință deoarece procesul este în plină desfășurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Liverpool, conform Reuters.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button