Sport

Real Madrid, campioana mondială a cluburilor

 

Real Madrid a câștigat Campionatul Mondial al cluburilor, pentru al doilea an consecutiv, o premieră în istoria acestei competiţii. Gruparea din capitala Spaniei a ajuns astfel la șase trofee, fiind prima la acest capitol. Se știe, „albii” au și cele mai multe trofee ale Ligii Campionilor, 12.

În finala care a avut loc ieri la Abu Dhabi, madrilenii au dispus cu 1-0 de formaţia braziliană Gremio Porto Alegre. Singurul gol al meciului a fost marcat de Cristiano Ronaldo.

„A fost un trofeu pe care ni l-am dorit. Ştiam că vom evolua împotriva unei echipe foarte bune. Zidane ne-a spus că dacă ne încărcăm bateriile, vom juca bine şi vom fi învingători, Mă bucur că am ajutat echipa să câştige încă un trofeu”, a declarat Ronaldo.

Madrilenii au mai stabilit, totodată, două recorduri ale clubului: primul an cu cinci titluri și cu tripla Liga Campionilor, La Liga și Cupa Mondială a cluburilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button