Sport

MONDIALUL DE HANDBAL. Mariana Târcă, înainte de ROMÂNIA – SPANIA…

 

Diseară, de la ora 21.30 – în direct la Telekom Sport, reprezentativa României susține al treilea său meci la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania, în compania Spaniei.

Cunoscuta antrenoare brașoveană Mariana Târcă a declarat înaintea acestei partide, într-un interviu pentru Libertatea, că această confruntare va fi cea mai grea de până acum, „ca valoare a adversarului. Deși, dacă ne gândim un pic, Spania n-a mai emis pretenții la ultimele competiții”.

Mariana Târcă susține că în jurul Cristinei Neagu, nr. 1 în lume, se învârte tot jocul „tricolorelor”: „Chiar dacă va fi marcată om la om, trebuie scoasă la joc. Ea face jocul echipei. Poate fi făcută tactica în așa fel încât să participe la faza ofensivă, prin diverse combinații. Are o mare maturitate și o viziune a jocului excepțională”.

Totodată, specialista a remarcat că poarta României i s-a părut „un pic oscilantă”: „Pe Denisa Dedu o știu mai bine, pentru că eu, la Brașov, am aruncat-o în Liga Națională, la 16 ani, dar am mare încredere în ambele fete (al doilea portar este Iulia Dumanska – n.r.)”.

CITEȘTE ȘI: C.M. HANDBAL FEMININ. Toate rezultatele de ieri. Clasamentele celor patru grupe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button