Sport

BRAȘOV. Olimpia, matematic în final four-ul Cupei Europei Centrale la baschet feminin

  • houser.jpg
 

Olimpia Brașov merge ceas în Cupa Europei Centrale la baschet feminin. Echipa antrenată de Dan Calancea a reușit aseară a patra victorie în tot atâtea partide disputate în grupa A.

La Viena, Oimpia a învins-o pe Flying Foxes SVS Post, 93-86, pe serturi 29-17, 22-17, 24-16, 18-26. În urma acestui succes, cu două etape înainte de finalul grupei A, echipa noastră și-a asigurat calificarea în final four-ul competiției.

La connfruntarea de la Viena a fost prezentă și Michaela Houser, fosta jucătoare a Olimpiei (foto 2), aflată în vacanță în Austria.

Au marcat pentru Olimpia: Durrett – 27 p, Pesovic – 21 p, Handford – 16 p, Higgins – 11 p, Dumitrache – 9 p, Kazlauskaite – 7 p, Moraru – 2 p.

„A fost un joc cu miză foarte mare pentru ambele echipe. După această victorie, matematic suntem calificați în final four. Campioana Austriei trebuie să lupte în continuare pentru acest obiectiv. A fost o deosebită plăcere să o vedem în mică galerie românească pe fosta noastră conducătoare de joc, Michaela Houser”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

În acest moment, cele patru echipe din grupa A au câte 4 meciuri jucate. Olimpia este prima în ierarhie cu 8 puncte (4 victorii / 0 înfrângeri), urmată de CSU Alba Iulia – 6 p (2/2), Flying Foxes SVS Post – 5 p (1/3) și Zabiny Brno – 5 p (1/3).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button