Sport

BRAȘOV. Cu multe probleme de lot, Corona a pierdut la scor de tenis cu Sport Club Miercurea Ciuc

 

Corona Brașov a pierdut fără drept de apel, 2-6, confruntarea cu Sport Club Miercurea Ciuc, care a avut loc aseară la Patinoarul „Olimpic” și care a contat doar pentru Liga Națională de hochei pe gheață.

Fără Walls și MacMillan, accidentați, primul la cot, al doilea la genunchi, și cu Arpad Mihaly, Gergo Biro și Gliga evoluând cu probleme medicale, „lupii” au vost victime în fața ciucanilor, care au venit cu toate numele grele pe care le au în echipă în acest sezon. Sallo, Taratukhin, Fabus, Potapov, Norbert Antal și Valchar au marcat pentru oaspeți, golurile Coronei fiind marcate de Trancă.

Cu 20 de puncte din 12 meciuri, „lupii” ocupă poziția a patra a clasamentului, în față fiind Dunărea Galați, 23 p – 17 m, Progym Gheorgheni, 34 p – 18 m, și liderul Sport Club Miercurea Ciuc, 55 p – 20 m.

Pentru Corona urmează două partide în Erste Liga la Patinoarul „Olimpic”, mâine, de la ora 18.30, cu Dunaujvaros, și duminică, de la aceeași oră, cu Ujpest.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button