Sport

BRAȘOV. „Lupii” au arătat, în sfârșit, ca o „haită”. Prestație excelentă împotriva rivalei din Ciuc

 

Cu un început de sezon mai mult decât modest, în care au suferit și înfrângeri rușinoase cu Dunărea Galați sau Progym Gheorgheni, „lupii” au arătat că pot fi cu adevărat o echipă și au câștigat, 3-2, cu Sport Club Miercurea Ciuc, o partidă care a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională la hochei pe gheață.

Poate a contat și ședința de joi la care a participat și președintele clubului, Liviu Dragomir, însă un lucru e cert, ai noștri aveau nevoie de un astfel de meci.

Deși este clar că stranierii din acest sezon sunt sub valoarea celor care au jucat aici în campionatul trecut, dacă echipa va avea determinarea și atitudinea din acest joc, ar putea aduce sub Tâmpa un măcar un trofeu și în acest sezon.

Prima repriză a meciului de la Patinoarul „Olimpic” a fost una echilibrată, fără goluri. La jumătatea meciului, ai noștri au concretizat dominarea din partea secundă, iar Csiki, în minutul 29, și Zsok, în minutul 34, l-au învins pe Onodi și au dus scorul la 3-0. „Lupii” au continuat să preseze și să își domine adversarul, dar portarul oaspeților a avut câteva intervenții care au limitat proporțiile scorului. De partea cealaltă, trebuie remarcată și prestația din acest meci a goalkeeper-ului Patrik Polc, care a contribuit din plin la acest succes. S-a făcut 3-0 în minutul 48, când Gliga a marcat în superioritate. Pe final, „lupii” au căzut, iar Sport Club, o echipă care are în componență jucători cu multe meciuri în KHL, a profitat. Fabus a redus din handicap cu zece minute rămase din timpul regulamentar, iar Brnak a trimis și el în plasă când pe tabelă mai erau 12 secunde. Prea târziu pentru ca vizitatorii să strice o seară perfectă a brașovenilor. Rămâne de văzut dacă ai noștri vor profita de acest meci și vor continua pe această linie, sau dacă a fost un simplu foc de paie.

„Eram sub o mare presiune, asta se știe deja. Eram obligați să câștigăm acest meci. Cred că echipa din Miercurea Ciuc a jucat un hochei de calitate, ambele echipe au avut atitudinea care trebuia pe gheață. A fost un show de excepție pentru fani, tribunele au fost pline și mă bucur că fanii noștri nu au plecat dezamăgiți. E doar un meci, este bine să fim bucuroși, însă trebuie să fim pregătiți pentru ce va urma”, a declarat antrenorul Martin Lacroix.

Duminică, cele două formații vor fi din nou față în față, de această dată în Harghita.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button