Expres

14 morți în urma inundațiilor catastrofale din Grecia

  • grecia2.jpg
 

Inundatiile puternice în urma ploilor torențiale au provocat moartea a cel puțin 14 persoane și distrugeri în centrul Greciei, transmite BBCNews în pagina electronică. Orașele industriale Mandra, Nea Peramos și Megara, aflate la vest de capitala Atena, sunt cele mai grav afectate. Multi dintre cei care au murit erau persoane în vârstă ale căror cadavre au fost descoperite în locuințele lor. Șuvoaie de noroi roșu au acoperit mai multe drumuri. Cel puțin 37 de persoane au fost transportate la spital, iar câteva sunt încă date dispărute. Starea de urgență a fost declarată în unele din zonele afectate.
Drumurile noastre sunt complet distruse. 1 000 de case au fost inundate, adică o treime din oraș. Totul este pierdut. Dezastrul este biblic.“, a declarat primarul orașului Mandra, Yianna Krikouki. Ploile torențiale afectează mai multe zone ale Greciei de aproximativ o săptămână.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button