Expres

UPDATE. Liviu Dragnea: „Resping toate acuzațiile”

 

Liviu Dragnea a reacționat după ce DNA a anunțat că îl urmărește într-un nou dosar. Președintele PSD este urmărit penal pentru abuz în serviciu, obținere de către societatea Tel Drum de fonduri europene cu acte false și constituire de grup infracțional organizat. Dragnea ar fi comis aceste fapte pe când era președintele Consiliului Județean Teleorman.

„Astăzi, am fost la DNA să-mi iau în primire al treilea dosar. Nu pot intra în detalii. Resping toate acuzațiile. Nu am legături financiare cu această societate. În rest, o să vedem pe ce se bazează aceste afirmații. Am avut o discuție cu Tăriceanu și mi-a spus să rămân pe poziție și să ne continuăm coaliția. Nu cred că este afectată, sunt afectat eu. E un risc pe care mi l-am asumat în 2015, când am candidat pentru prelședinția PSD. Am avut multe mesaje de susținere. Am auzit și eu pe la colțuri despre acest dosar. Nu m-am gândit la demisie, am primit mesaje de susținere. Eu nu am fost în nici o comisie de licitație. Vreau să văd ce pun acolo ca și probe pentru a susține aceste afirmații. S-a vorbit despre multe lucruri neadevărate, de ce le-a pus acolo fără să verifice, nu știu. Sunt oameni care suferă pentru că cineva a generat și generează aceste acțiuni împotriva mea. Nu am făcut nici un grup infracțional. Din păcate, pentru mine și mulți colegi de ai mei nu mai este un secret, este un atac violent. Se vrea preluarea PSD. Sper să se oprească. Miza este politică. Eu vreau să văd dosarul și pe ce se bazează acele incriminări. Știu că oamenii sunt condamnați înainte de a ajunge în fața judecătorilor”, a declarat Dragnea, care a adăugat: „Un miting pentru susținerea mea, nu. Apreciez gestul colegilor mei de a fi acolo dimineață, dacă se va dori să se facă un miting pentru susținerea Guvernului, da”. 

CITEȘTE ȘI: 

UPDATE. Liviu Dragnea, urmărit penal!!! Este acuzat de…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button