112

SCENE TERIFIANTE la o… „SĂRBĂTOARE ZOMBIE”!!!

 

Șapte persoane participante la un festival de muzică electronică au fost spitalizate de urgență după ce au consumat droguri halucinogene și băuturi energizante.

Potrivit InfoBae, în debut s-a vorbit de o „sărbătoare zombie” sâmbătă la Pereira, o localitate situată la 180 de kilometri de Bogota, capitala Columbiei.

Cei șapte, între care un minor și două femei, s-au intoxicat după ce au consumat droguri halucinogene alterate, precum LSD și 2C-B. Victimele delirau și aveau convulsii, amestecul substanțelor cu Gatorade amplificând manifestările acestora, așa cum a declarat Cristian Herrera, directorul spitalului din Pereira, la postul de radio columbian Caracol.

Mai mulți martori au relatat că cele șapte persoane au devenit extrem de violente după ce au consumat droguri: se loveau cu capetele de pereți și voiau să se bată cu oricine le ieșea în cale. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button