Politic

CTP: „Dl. Dragnea e asemenea lui Lenin, Dumnezeu pe pământ!”

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o comparație plastică între revoluția bolșevică din Rusia anului 1917 și „revoluția” pregătită de PSD, care scoate oamenii în stradă.

Astfel, CTP a declarat pentru stirileprotv.ro: „E breaking news de vreo 10 luni în România, ceva echivalent cu ce s-a întâmplat în Rusia în octombrie sau, mă rog, în noiembrie, pe stil nou, 1917. Atunci, un grup mic de oameni, o minoritate chiar în interiorul mișcării de stânga din Rusia, a reușit să pună stăpânire pe cel mai mare stat din lume într-o noapte. De ce există o analogie cu ce s-a întâmplat la noi în 2016? Pentru că o minoritate a obținut o majoritate în Parlament în 2016 și acum încearcă să conducă România. De ce spun o minoritate? Pentru că actuala putere, adică PSD-ALDE, a fost votată cam de 18-19 % din numărul de votanți din această țară. 60% nu au fost prezenți, iar jumătate din cei prezenți la vot i-au votat. Deci, ei sunt o minoritate care acum e în majoritate. De aici rezultă coliziunile cu strada, faptul că ies atâția oameni în stradă, ei vin de acolo din cei 60%, care nu au venit la vot. Încă ceva. Atât Lenin și tovarășii săi, cât și dl Dragnea și dl Tăriceanu nu prea au alternativă. Îi paște pușcăria în cazul în care nu le reușește lovitura. Lenin era perfect conștient de asta, le-a și spus, vara, când a avut loc prima tentativă de preluare a puterii – «dacă nu reușim, intrăm în pușcărie sau și mai rău, spânzurătoarea».

Mai putem identifica trăsături comune. De pildă, dl Dragnea este asemenea lui Lenin, Dumnezeu pe pământ. Comunismul instituit atunci, în Rusia, e o religie atee, dar care își are Dumnezeul pe pământ. De ce spun asta? Pentru că d-na Rovana Plumb, membru marcant al partidului, a spus așa – «Dacă domnul Dragnea zice că prețurile nu vor crește, atunci ele nu vor crește». De asemenea, d-na Sevil Shhaideh, membru marcant în partid, atunci când vorbește de dl Dragnea, este o persoană lichidă, adică transpiră și plânge tot timpul și se comportă aidoma tovarășelor și tovarășilor din Coreea de Nord, când vorbesc de conducător. În momentul când pronunță numele marelui conducător, obligatoriu trebuie să izbucnească în plâns. Dacă nu izbucnesc în plâns, îi paște pușcăria!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button