112

BRAȘOV. Cod galben de vânt și ninsori!

 

Administrația Națională de Meteorologie a reînnoit atenționările de cod galben de vânt puternic, ploi, ninsori și vreme rece pentru toată țara. De asemenea, a emis avertizări de cod galben de tip nowcasting de viscol și vânt puternic pentru zonele înalte din județele Brașov și Sibiu, valabil până la ora 17.00.

În județul Brașov, fenomenele vizează localitățile Brașov, Predeal, Victoria, Zărnești, Bran, Drăguș, Fundata, Hârseni, Lisa, Moieciu, Poiana Mărului, Recea, Sâmbăta de Sus, Șinca, Șinca Nouă, Teliu, Ucea, Vama Buzăului, Viștea. Se vor semnala la altitudini de peste 1.600 de metri intensificări ale vântului ce vor depăși la rafală 70 — 80 km/h, viscolind zăpada în zona înaltă. Fenomene asociate: ninsoare moderată.

În Sibiu, vor fi intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 70 — 80 km/h, viscolind zăpada în zona montană înaltă.

 

 

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button