Sport

CORONA BRAȘOV. Costică Buceschi: „Ne așteaptă o săptămână grea, cu trei jocuri, dintre care două în deplasare și ne dorim ca la finalul ei să fim în obiectiv”

 

Handbalistele de la Corona Brașov au trecut peste eșecul cu CSM București și așteaptă încrezătoare partida de la Galați, care va avea loc sâmbătă, la ora 16.30.

Până la întreruperea Ligii Naționale, pentru participarea Naționalei la Campionatul Mondial din Germania, Corona va avea parte de cinci partide în care presiunea va fi mare, în condițiile în care trebuie să câștige punctele puse în joc. După duelul de la Galați, la Brașov va veni Unirea Slobozia. Apoi, vor urma două confruntări cu echipe solide, CSM Roman, în deplasare, respectiv Măgura Cisnădie, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. În fine, ultimul joc al anului va fi la București, cu Rapid.

„Urmează o etapă foarte importantă pe pentru noi, la Galați. Avem nevoie de victorie și sperăm să facem un meci bun”, a declarat Cristina Crețu.

„Este un meci greu, pe care trebuie să îl câștigăm. Sper că va ieși totul bine și vom aduce punctele la Brașov. Venim după eșecul cu CSM, o echipă bună, dar nici noi nu ne-am prezentat cum ar fi trebuit. Este diferență între noi și CSM, dar nu cea care a fost pe tabelă. Am trecut peste acel joc, muncim în continuare și ne gândim la partida următoare. Orice meci are presiune, dar pentru noi de acum începe campionatul și trebuie să câștigăm punctele pentru a ne îndeplini obiectivul. Este un campionat echilibrat. Sunt mai multe echipe care au șanse la locul 2, dar eu sper că noi vom fi la final pe această poziție”.

„Cred că vom avea un meci foarte greu la Galați. Avem și probleme medicale, trei jucătoare, Buceschi, Chiricuță și Tătar, nu s-au antrenat la nivelul maxim în ultima săptămână. Nu știu dacă vor putea evolua sâmbătă. Galațiul a reușit pe teren propriu rezultate foarte bune, a învins Brăila și Cisnădie. E o echipă mult schimbată față de sezonul trecut. S-au întărit cu jucătoare cu experiență din Liga Națională. Noi venim după un meci, cel cu CSM, în care am înercat să fim la nivelul adversarului. Din păcate, diferența dintre CSM București și celelalte echipe din România este mare. Aceasta este o problemă și pentru ei, s-a văzut și la ultimul meci din Liga Campionilor. Am avut o săptămână în care am pus la punct anumite lucruri și sperăm că la Galați vom obține victoria. Este important să luăm cele trei puncte. Sunt mai multe formații care se luptă pentru locurile 2 și 3. E clar că presiunea e acum pe noi, dar sperăm să ne descurcăm. Ne așteaptă o săptămână grea, cu trei jocuri, dintre care două în deplasare și ne dorim ca la finalul ei să fim în obiectiv”, a punctat tehnicianul Costică Buceschi.

Altfel, Corona II Brașov s-a impus, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, 40-17 (19-8), în duelul cu KSE Targu Secuiesc, din etapa a șaptea a Diviziei A la handbal feminin.

Pentru gruparea antrenată de Dragoș Dobrescu au marcat: Lopataru – 8 g, Căprar – 7 g, Zainea – 5 g, Hageanu – 4 g, S. Târcă și Judele – câte 3 g, Tăbăcaru, Lăcătuș, Ordog și Crețu – câte 2 g, Bucur și A. Corban – câte 1 g.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button