Delicte

BRAŞOV. Patru bărbaţi, condamnaţi la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

 

Patru bărbaţi au fost condamnaţi, vineri – 20 octombrie, la închisoare cu suspendare, de magistraţii Tribunalului Braşov, într-un dosar vizând comiterea unor infracţiuni de trafic de droguri.

Astfel, Radu-Florin Tudorache a fost condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare, având termen de supraveghere de 3 ani. Bărbatul a fost reţinut pe 29 aprilie, apoi a stat în arest (preventiv, după care la domiciliu).

Un al doilea inculpat, Petrişor Ionuţ C., a fost condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere tot de 3 ani. El fusese reţinut pe 18 mai, apoi a stat în arest la domiciliu până pe 19 august. Ulterior, a fost plasat sub control judiciar.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi Daniel B., el primind 4 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani. În cazul său, fusese luată doar măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe 27 februarie.

În fine, al patrulea inculpat, Adrian A., s-a ales cu 6 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani.

Sentinţa nu este definitivă, existând drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

În cazul în care aceasta va rămâne definitivă, inculpaţii vor avea mai multe obligaţii pe durata termenelor de supraveghere, printre care să frecventeze un program de reintegrare socială stabilit şi derulat de către serviciul de probaţiune, să se supună măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală şi să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile (Radu-Florin T. ar urma să presteze munca în folosul comunităţii în Sinaia, Petrişor Ionuţ C. – în Bucureşti, iar Daniel B. şi Adrian A. – în Braşov).

Instanţa a mai dispus confiscarea unor cantităţi de droguri (cocaină, cannabis, comprimate MDMA), a unor cântare folosite la porţionarea drogurilor şi a unor bani (630 de lei) ce ar fi fost obţinuţi de unul dintre inculpaţi din traficul de droguri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button