Sport

CORONA BRAȘOV. Liviu Dragomir, reacție în scandalul în care a fost implicată secția de handbal. „Este o eroare cât casa. Timișoara ar trebui să câștige la masa verde”

 

Președintele ASC Corona Brașov, Liviu Dragomir, a vorbit despre scandalul în care a fost implicată secția de handbal a clubului de la poalele Tâmpei, după ce SCM Timișoara a acuzat că gruparea brașoveană face jocurile unei alte formații în Divizia A. Concret, la meciul din liga secundă dintre Corona și Timișoara, brașovenii au folosit mai multe handbaliste din echipa de Liga Națională, care în dimineața aceleiași zile a jucat cu CSM București.

„Timişoara are dreptate, este o eroare cât casa, nu trebuiau să joace acele fete sub nici o formă. Noi am făcut echipa de Divizia A pentru junioare, nu avem dreptul să ne băgăm în această luptă de promovare. Deja am dat o decizie internă, nu va mai juca nici o handbalistă de la Liga Naţională în Divizia A, decât dacă este în recuperare sau nu va avea minute suficiente pentru o perioadă mai lungă din diverse motive. Nu ştiu dacă Timişoara a făcut contestaţia la timp, conform regulamentului, dar eu i-aş da 10-0, aşa ar fi fair-play. Nu am intrat în liga a doua să promovăm, ci am făcut echipa asta doar pentru fetele ăstea mici, să crească. Dacă s-ar da 10-0, iar cu Baia Mare s-ar intra cu echipa potrivită pentru Divizia A, eu cred că ar fi cel mai corect. Este treaba echipelor din Baia Mare şi Timişoara să se lupte între ele, iar cine e mai bună să meargă mai departe”, a declarat Liviu Dragomir pentru ProSport.

Timișoara a făcut memoriu și a solicitat victoria la masa verde în meciul câștigat pe teren de Corona cu 28-27, iar o decizie va fi luată de Comisia de Competiţii a Federației Române de Handbal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button