Expres

În premieră la BRAȘOV. Ziua Internațională a Bucătarilor

 

Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism (ANBCT), în parteneriat cu Asociația Guerrilla Cooking Brașov și American Hotel Academy Brașov, organizează, pentru prima dată în România, în Brașov, Ziua Internațională a Chefilor.

În fiecare an, pe 20 octombrie, sărbătorim Ziua internațională a bucătarilor.
Acest moment a fost creat de Chef dr. Bill Gallagher în anul 2004. Worldchefs s-a angajat să folosească această zi pentru a sărbători o meserie nobilă, întotdeauna amintindu-și că este datorie permanentă a bucătarilor să transmită cunoștințele și abilitățile culinare următoarei generații, sentiment de mândrie și angajament față de viitor”, a declarat președintele ANBCT, Ștefan Bercea.

În ultimii doi ani, evenimentul a fost orientat și către copiii din întreaga lume, învățându-i despre importanța unei alimentații sănătoase, prin găzduirea de ateliere de divertisment.

Tendința super-eroului este un fenomen global pentru băieți și fete. Interesul față de super-eroi continuă până la maturitate și astfel se pot bucura și de această temă. Pentru a face mâncarea și pregătirea unor alimente sănătoase distractive și interesante pentru copii, vom comunica #superputeriile# (avantajele) pe care le au alimentele sănătoase. Beneficii care îi vor menține pe copii puternici, sănătoși și se simt ca super-eroii pe care îi iubesc. De exemplu: broccoli îi va oferi copiilor o burtă foarte sănătoasă deoarece conține fibre”, a adăugat managerul de proiect, Adrian Neag.

În cadrul atelierului internațional de bucătari 2017, copiii vor descoperi o listă întreagă de alimente sănătoase și vor afla despre beneficiile unor mese combinate folosind opt ingrediente de bază: broccoli, portocală, măr, morcov, castravete și spanac. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button