Sport

BRAȘOV. Liga 4. AS „SR” Brașov, deplasare lejeră. „Cu noi, toți adversarii dau 200%”. Programul complet al etapei

 

În etapa a noua a Ligii 4 brașovene, programată mâine, formațiile de pe primele două poziții vor avea parte de meciuri lejere, în care, probabil, vor face scor.

Liderul AS „SR” Brașov se va deplasa la Berivoi, pentru confruntarea cu echipa locală, Carpați, care va începe la ora 11.00.

„Mi-aș dori să avem un meci la fel de ușor precum a fost cel din etapa precedentă cu Cetatea Homorod. Dar, i-am avertizat pe băieți că în partidele cu noi toți adversarii dau 200%. Nu știm la ce să ne așteptăm și trebuie să fie pregătiți mental pentru orice. Dacă mergem cu ideea că ești câștigător înainte de disputarea meciului, cu siguranță vom avea probleme. E bine că vom avea parte de un gazon O.K. Se poate pasa, ne putem face jocul și trebuie să ne facem singuri viața ușoară”, a declarat antrenorul Lucian Petre.

A doua clasată, Precizia Săcele, va merge la Homorod, pentru duelul cu gruparea de pe penultimul loc, care în etapa trecută a pierdut pe „Tineretului” cu 1-16.

Și celelalte două echipe brașovene pornesc cu prima șansă în confruntările din această rundă. Pe „Carpați”, ACS Colțea 1920 primește vizita celor de la Prietenii Rupea, în timp ce ACS Steagul Roșu Brașov o întâlnește pe Avântul Dumbrăvița, pe „ICIM”.

Programul complet al etapei: Cetatea Homorod – Precizia Săcele; Olimpic Voila – Aripile Brașov; ACSM Codlea – Chimia Orașul Victoria; Inter Cristian – Olimpic Zărnești; Inter Tărlungeni – Voința Hurez; Carpați Berivoi – AS „SR” Brașov; ACS Colțea 1920 Brașov – Prietenii Rupea; ACS Steagul Roșu Brașov – Avântul Dumbrăvița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button