Sport

WTA BEIJING. UPDATE. Simona Halep și ATUUL Andrei Pavel!!!

 

Simona Halep joacă duminică, de la ora 11.30 (ora României) – în direct la Digi Sport 2, finala turneului WTA de la Beijing.

Ilie Năstase a comentat la Digi Sport ascensiunea Simonei Halep în vârful ierarhiei mondiale a tenisului feminin, relatând după victoria obținută astăzi de româncă în semifinala cu Jelena Ostapenko: „Cred că și-a îmbunătățit puțin serviciul al doilea. A fost mai agresivă, lucru pe care în trecut nu-l făcea. Pentru tenisul nostru e mult! Problema e că acum presiunea va fi pe Simona, pentru că toată lumea va dori s-o bată”.

În ceea ce privește faptul că Andrei Pavel a fost cooptat în staff-ul Simonei Halep, „Cneazul” coordonându-i activitatea sportivă în capitala Chinei, în absența lui Darren Cahill, „Nasty” a opinat: „Contează foarte mult că Andrei Pavel vorbește în românește cu Halep. Am văzut de multe ori că, atunci când venea Darren Cahill să-i dea sfaturi, Simona se uita în gol. Contează aceste aspecte”.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep e NR. 1 în tenisul mondial feminin!!! Joacă finala la Beijing!!!

Simona Halep, LEGĂTURĂ EMOȚIONANTĂ cu tatăl ei!!! Finala de la Beijing se joacă mâine de la ora…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button