112

Update. Trei oameni au murit în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autobuz (FOTO)

 

Trei oameni au murit şi alţi şase au fost răniţi în accidentul rutier produs în urmă cu puţin timp pe DN 22C, în zona localităţii Medgidia din judeţul Constanţa, între un autoturism şi un autobuz.
Din primele informaţii, victimele care au decedat în accident se aflau în autoturism. Potrivit reporterntv.ro, maşina, în care se aflau patru persoane (toate rămase încarcerate după impact) avea volanul pe dreapta. O singură persoană care se afla în autoturism a supravieţuit, dar era în comă în momentul în care a fost scoasă dintre fiare, pentru a fi transportată cu un elicopter SMURD la spital. În autocar erau 9 persoane.

Update: Trafic reluat

Centrul Infotrafic a informat că, începând cu ora 14:50, circulaţia rutieră a fost reluată pe DN22C. Conform sursei citate, în urma accidentului „au rezultat trei persoane decedate şi una rănită grav, pasageri ai autoturismului şi cinci victime din autobuz, dintre care una rănită grav”.

CITIŢI ŞI:

Autobuz implicat într-un accident grav! Patru persoane au rămas încarcerate (FOTO)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button