Sport

Din 2019, turneele de tenis de la Madrid și Roma vor deveni mini-Grand Slam-uri

 

Competiţia patronată de Ion Ţiriac („Mutua Madrid Open”) se va întinde, începând din 2019, pe o durată de zece zile, după cum informează Tennis Italiano, devenind astfel egala celor de la Indian Wells şi Miami. Din 2019, turneul de la Madrid va avea patru zile în plus la masculin, urmând să aibă la start 96 de jucători. De aceeaşi schimbare se va bucura şi Masters-ul de la Roma. După această modificare din calendar, vor fi patru turnee cu statut special în circuit, care se vor afla imediat sub cele de Grand Slam: Indian Wells, Miami, Madrid şi Roma.
Singurele competiţii care durează două săptămâni sunt Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open. În acest moment, turneul de la Madrid este de categorie „Premier Mandatory” la feminin şi Masters la masculin. Competiţia de la „Caja Magica” a fost dotată în 2017 cu premii totale în valoare de €9.542.720.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button