Sport

Brașoveanul Balint – „OUT” de la ASA Tg. Mureș!!! Ce a declarat?!…

 

Cu Dinu Gheorghe în funcția de manager general, antrenorul brașovean Laszlo Balint n-a rezistat decât 6 etape în Liga 2 pe banca tehnică a echipei ASA Tg. Mureș, lăsând-o pe locul 3 în clasament la numai două puncte în spatele liderului FC Hermannstadt.

„Am hotărât, la momentul acesta, că drumurile noastre trebuie să se despartă. Mă bucur foarte mult că am reuşit să creez o echipă tânără, o echipă frumoasă, o echipă cu perspective foarte bune. Le doresc mult succes băieţilor şi le transmit şi pe această cale să aibă încredere în ei, că pot reuşi în fotbal. Mă bucur că am lăsat această echipă cu şanse reale la promovare… Au fost nişte motive personale şi am hotărât de comun acord să ne despărţim. Asta e. Pentru mine, ASA este un capitol închis. Merg înainte şi îmi doresc foarte mult să reuşesc în altă parte”, a declarat, diplomat, Laszlo Balint pentru liga2.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button