112

Accident cu cinci victime pe DN1, după o ciocnire între două autoturisme și o motocicletă

 

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs astăzi pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, unde două autoturisme şi o motocicletă s-au ciocnit. Trei dintre victime, între care şi motociclistul, au avut leziuni grave, fiind transportate cu ambulanţele la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1, în zona Nistoreşti, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism şi o motocicletă.
În urma accidentului cinci persoane au fost rănite, iar trei dintre acestea au nevoie de investigaţii medicale suplimentare, fiind transportate la spital. Printre victime se numără şi motociclistul. Una dintre victime a rămas blocată în maşină, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.
Timp de o oră, circulaţia rutieră pe DN 1, în zona accidentului, s-a desfăşurat îngreunat.

Foto: ISU Prahova


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button