Sport

US Open. Tecău și Rojer, în turul al doilea. Irina Begu și Raluca Olaru, eliminate

 

Tenismanul român Horia Tecău și partenerul său olandez Jean-Julien Rojer s-au calificat, vineri, în runda a doua a probei masculine de dublu din cadrul turneului US Open, după ce ai învins perechea Damir Dzumhur (Bosnia)/Dusan Lajovic (Serbia), cu 7-6 (5), 6-7 (4), 6-3. Tecău și Rojer, capi de serie numărul 12, s-au impus după două ore și 21 de minute. Tecău și Rojer și-au asigurat 26.500 dolari și 90 de puncte ATP, iar în turul al doilea vor înfrunta câștigătorii din meciul Hyeon Chung (Coreea de Sud)/Yen-Hsun Lu (Taiwan) — Guido Pella/Diego Schwartzman (Argentina). Tecău și Rojer au ajuns anul trecut până în optimi la Flushing Meadows, cel mai bun rezultat al românului fiind sferturi de finală, în 2011 și 2015.

Tot vineri, perechea română Irina Begu/Raluca Olaru a fost învinsă de cuplul Daria Gavrilova (Australia)/Daria Kasatkina (Rusia), cu 6-3, 6-3, în prima rundă a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open.
Begu și Olaru au cedat după o oră și 23 de minute. Româncele vor primi pentru participare 16.500 dolari și 10 puncte WTA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button