Sport

US OPEN. Toate tunurile pe Sharapova

 

Faptul că Maria Sharapova, revenită în circuit după o suspendare pentru dopaj, a primit wildcard pentru tabloul principal de la US Open a stârnit multe reacții, jucătoarele considerând că rusoaica este avantajată.

Reamintim, organizatorii altor două turnee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon au refuzat să îi acorde Mariei invitații, tocmai pentru că aceasta s-a dopat.

Eugenie Bouchard a fost cea mai dură în ceea ce o privește pe „Masha”. „Este o fraudă şi nu cred că trişorilor ar trebui să li se permită să joace acest sport. Este incorect faţă de ceilalţi concurenţi”, spunea de curând canadianca.

Acum, unguroaica Timea Babos, cea pe care Sharapova a învins-o în turul secund, a comentat: „Toleranţă 0 pentru trişori. Cred cu tărie că e nedrept să îi acorzi un wildcard Sharapovei. Înţeleg logica din spatele unei astfel de decizii, însă sunt mulţi alţi jucători care ar fi meritat să fie pe tablou în locul ei. Ştiu că sunt o mulţime de sportivi din SUA foarte tineri şi talentaţi, iar pentru cariera lor ar fi fost mai important să primească un loc pe tabloul principal al unei asemenea competiţii”.

Și daneza Caroline Wozniacki (5 WTA) și-a arătat nemulțumirea: „E inaccteptabil ca numărul cinci mondial să trebuiască să evolueze pe terenul cu numărul cinci și să pui o jucătoare care tocmai s-a întors după o suspendare pentru dopaj mereu pe terenurile centrale nu e în regulă. Nu se dă un exemplu bun. Să desconsideri favorita 5 în asemenea mod…”.

Sharapova a avut probleme și la conferințele de presă. Ea a părăsit sala, enervată de faptul că un jurnalist a întrebat-o dacă a fost testată în acest an.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button