112

BRAȘOV. Biciclist lovit de camion pe Calea București (FOTO)

 

Un biciclist a fost lovit de un camion, în urmă cu puțin timp, pe Calea București, în sensul giratoriu din zona „Hidro B”, potrivit Info Trafic Brașov.

Potrivit unui martor, șoferul vorbea la telefon în momentul producerii accidentului și a declarat că biciclistul i-a tăiat calea, dar împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier vor fi stabilite cu exactitate de polițiști.

Din primele informații, victima ar fi suferit răni la un picior.

Revenim cu informații din partea autorităților! 

 

Update: 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs la orele 10.50, în dreptul imobilului nr. 1 de pe Calea București. Biciclistul în vârstă de 57 de ani circula pe banda întâi, spre strada Toamnei, în momentul în care a fost lovit de camionul la volanul căruia se afla un bărbat de 39 de ani. Conducătorul auto virase la dreapta, spre strada Zizinului și nu l-a observat pe biciclist, accidentându-l. În urma evenimentului rutier, victima a fost transportată la spital.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button