112

EXCLUSIV. Un BRAȘOVEAN și-a făcut cadou de ziua lui un „sejur” în Arestul Poliției

 

Un brașovean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, astăzi, după ce s-a comportat violent cu niște polițiști care fuseseră chemați de vecinii lui, pentru a domoli petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere.

Agenții Secției 4 Poliție Brașov au fost solicitați, prin 112, să intervină pentru a restabili liniștea publică în blocul de pe strada Vișinului, unde avea loc petrecerea, târziu în noapte.

Patrula care a preluat cazul a bătut la ușa familiei de petrecăreți, cu gândul să pună capăt distracției care îi deranja pe vecini, dar a fost întâmpinată de tatăl sărbătoritului cu înjurături și amenințări, același comportament avându-l, apoi, și fiul, după cum ne-a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu.

Astfel, polițiștii au fost nevoiți să cheme în ajutor încă un echipaj de poliție, dar și jandarmi, iar tatăl și fiul au fost conduși la Secția de Poliție, unde au continuat să-i înjure și să-i amenințe pe oamenii în uniformă.

Ulterior, unul dintre ei, respectiv sărbătoritul familiei, a fost reținut la decizia procurorului de caz, în timp ce tatăl său a fost lăsat să plece acasă. Astăzi, inculpatul D.I. a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă, cererea fiind aprobată de magistrat. Bărbatul, care are antecedente penale, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de ultraj (două părți vătămate), mandatul fiind emis pentru perioada 8 august – 6 septembrie inclusiv.

Nefiind definitivă, decizia Judecătoriei Brașov a putut fi contestată de inculpat, astfel că dosarul va ajunge și la alt judecător de drepturi și libertăți. Între timp, bărbatul rămâne în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Poliției Județene Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button