112

Exclusiv. BRAŞOV. Adolescentă dispărută. Familiei îi este teamă că ar putea fi victima traficului de carne vie

 

Ana Maria Neagu, o adolescentă în vârstă de 17 ani, a fost văzută ultima oară de familie în data de 25 iulie. Fata a plecat de acasă în jurul orelor 19.00, spunând că merge până la alimentară, dar nu s-a mai întors, după cum ne-a povestit sora mai mare, Diana. 

Ultima oară am vorbit cu ea a doua zi după plecarea ei şi am întrebat-o de ce nu vine acasă. Era foarte speriată, vorbea agitat. Mi-a spus că este în Făgăraş, împreună cu două fete şi nişte băieţi. Cineva îi şoptea să ne transmită să nu meargă nimeni după ea. De atunci nu mai ştim nimic. Are telefonul închis, iar pe Facebook nu a mai intrat de multe zile, ceva neobişnuit pentru ea”, ne-a relatat sora.

Tot Diana ne-a spus că Ana Maria a fost văzută în compania unei tinere despre care s-a auzit că merge des în străinătate şi că ar fi dus şi alte fete acolo. Pentru ce, nu se ştie, dar se bănuieşte. 

Ne este teamă să nu fi căzut în plasa unor traficanţi de carne vie şi să o oblige să facă prostituţie”, ne-a mai spus Diana.

Familia fetei a anunţat Poliţia Braşov, care a început demersurile de căutare imediat cum a fost depusă sesizarea privind dispariţia adolescentei, fiind deja adunate informaţii, inclusiv din anturajul ei.

După cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, Gabriela Dinu, la acest moment nu sunt suspiciuni pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate, însă cercetările continuă. De acest caz se ocupă şi poliţiştii de la Investigaţii Criminale Braşov. 

Revenim cu detalii pe măsură ce obţinem noi informaţii… 

Fotografia ne-a fost trimisă de familia adolescentei şi ne-a dat acordul să o publicăm, cu speranţa că cineva ar putea oferi informaţii despre locul în care aceasta s-ar putea afla. Cei care pot ajuta în vreun fel pot suna la 112 sau să ne contacteze pe portalul mytex.ro. 

Update. BRAŞOV. Adolescenta dată dispărută s-a întors acasă! A bătut la uşă, tăcută şi speriată!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button