Sport

Românii atacă Europa! FCSB și Viitorul lui Hagi își joacă ultima șansă pentru Liga Campionilor

 

În aceasta seară au loc cele mai importante meciuri din acest sezon pentru FCSB și Viitorul Constanta. Este un test important în special pentru echipa lui Gheorghe Hagi, care la prima participare în tururile preliminare ale Ligii Campionilor ar putea da lovitura. Este un meci foarte greu, în special pentru tinerii fără experiență din tabăra constănțeană, însă Viitorul pornește cu un avantaj fragil, după ce în tur a reușit să câștige pe teren propriu după o reușită de senzație a lui Ganea.

Viitorul Constanța vs APOEL Nicosia

Ciprioții de la APOEL Nicosia pornesc ca favoriți în manșa secundă, deși pe terenul Viitorului nu au demonstrat mare lucru. Casele de pariuri online au pregătit o cotă de 1.70 pentru o victorie a formației gazdă, în timp ce Viitorul are cota de 5.00 la victorie. Ne-am putea aștepta la o surpriză din partea Viitorului, după ce în tur jucătorii lui Hagi au dominat clar partida.

Cei de la Pariuri.com ne-au propus câteva pronosticuri interesante pentru meciurile din cupele europene la care iau parte alte 3 echipe, alături de Steaua și Viitorul. Pentru partida dintre echipa lui Gheorghe Hagi și ciprioții de la APOEL Nicosia Pariuri.com propun un pronostic pe goluri. Pariorii profesioniști mizează pe un meci cu sub 2,5 goluri, pronostic pentru care cota online pariuri sportive este de 1,55.

FCSB vs Viktoria Plzen

În celălalt meci al serii, Steaua sau FCSB pornește cu a doua șansă, după ce în manșa tur nu a reușit să câștige pe teren propriu. Mai mult, echipa roș-albastră a încasat 2 goluri pe teren propriu, așa că este obligată să înscrie cel puțin un gol pentru a mai spera la calificare. Viktoria Plzen nu este o echipă necunoscută pentru formațiile românești, sezonul trecut cehii fiind învinși în grupele „Europa League” chiar de Astra Giurgiu. Anul acesta, mulți jucători componenți ai acelei echipe sunt activi la FCSB.

Alături de tipsterii Pariuri.com sperăm la victoria echipei românești, deși casele de pariuri online îi dau o cotă de 3.50 pentru victorie. Gazdele pornesc cu prima șansă, având o cotă de 2.00 la majoritatea agențiilor online.

 

Craiova vs AC Milan

După meciurile de miercuri seara, urmează alte 3 partide extrem de importante pentru accederea în playoff-ul „Europa League”.

Aici, Craiova joacă ultima carte pe terenul formației italiene AC Milan, care a revenit dupa 2 ani de absențe în cupele europene. Este un meci foarte greu pentru craioveni, după ce în tur au pierdut la limită, scor 1-0, pe teren propriu. Șansele de câștig sunt foarte mici, iar casele de pariuri online oferă o cotă de 16.00 pentru victoria Craiovei. În tur echipa antrenată de italianul Mangia a facut un meci bun în fața italienilor, care au efectuat transferuri de peste 200 milioane de euro în această vară. Chiar și așa, șansele la calificare sunt foarte mici, însă în fotbal orice este posibil.

Expertii Pariuri.com ne propun pentru acest meci o cotă de 1.65 pe un pronostic destul de interesant: ambele echipe marcheaza: NU.

Dinamo vs Athetic Bilbao                                                                                     

Chiar dacă înaintea meciului tur toată lumea o vedea pe Dinamo victimă sigură în fața spaniolilor de la Bilbao, formația antrenată de Cosmin Contra a reușit să facă un meci spectaculos pe „National Arena”, acolo unde a scos un egal, scor 1-1, în fața a 30.000 de suporteri. Toți suporterii dinamoviști speră la o minune în deplasarea de joi seara pe terenul celor de la Bilbao, chiar dacă operatorii de pariuri nu le dau prea multe șanse jucătorilor români. Pentru o victorie a dinamoviștilor la Bilbao, pariorii primesc de 17 ori suma pariată, în timp ce Bilbao are o cotă foarte mică, de 1,16, la cele mai multe agenții online.

Tipsterii de la Pariuri.com propun o cotă de 1.50 pe un pronostic pe goluri: sub 3,5 goluri la finalul meciului.

Astra vs Oleksandria

La prima vedere, Astra Giurgiu ar trebui să aibă un meci ușor împotriva ucrainienilor de la Oleksandria. După ce 2 ani la rând au eliminat West Ham United din preliminarii, giurgiuvenii porneau cu prima șansă în tur, însă pe teren propriu nu au reușit să facă mare lucru, meciul încheindu-se la egalitate, scor 0-0. În returul din Ucraina, formația gazdă pornește cu prima șansă la casele de pariuri online, având o cotă de 1,70. Echipa antrenată de Edward Iordănescu are o cotă de 5.50 pentru o victorie pe terenul Oleksandriei.

Foarte mulți pariori români își vor încerca norocul pe o victorie a românilor, iar tipsterii Pariuri.com ne propun de această dată un pariu cu șansă dublă pe victoria Astrei sau egal, pronostic cu cota 2.00 la casele de pariuri online.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button