Sport

FC Viitorul, la prima victorie în preliminarii

 

FC Viitorul Constanța a învins formația cipriotă APOEL Nicosia cu scorul de 1-0, miercuri seara, pe Stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. La debutul său în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus prin golul marcat de fundașul Cristian Ganea (min.75), printr-o execuție perfectă din lovitură liberă. A fost primul gol al Viitorului în cupele europene și totodată prima victorie. Cu câteva secunde înainte de final, George Țucudean a văzut cartonaşul roşu şi nu va juca în meciul retur.
Dacă va trece de acest tur, Viitorul va disputa play-off-ul pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor (şi va avea asigurată indiferent ce se va mai întâmpla prezenţa în grupele Europa League). Echipa care va fi eliminată în turul trei va disputa play-off-ul pentru grupele Europa League.
Manșa secundă dintre APOEL și FC Viitorul va avea loc pe 2 august, la Nicosia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button