112

BRAŞOV. Mamă şi fiică, lovite de maşină pe DN 10

 

O tânără în vârstă de 21 de ani şi fiica ei de nici 3 ani au ajuns la spital, azi-dimineaţă, după ce au fost lovite de un autoturism, în momentul traversării neregulamentare a Drumului Naţional 10. Accidentul s-a produs în jurul orelor 9.00, în apropierea unei benzinării de la intrare în Prejmer, pe sensul de mers spre Braşov.

Purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, ne-a explicat că tânăra îşi ţinea fetiţa în braţe, în momentul în care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii şi a fost lovită, alături de micuţă, de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 29 de ani.

În urma evenimentului rutier, tânăra a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, iar fiica ei a fost dusă la Spitalul de Copii Braşov. Conform reprezentantei IJP Braşov, cele două victime erau conştiente, în momentul în care au fost preluate de paramedici. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button