112

BRAȘOV. Au sunat la 112, după ce au rămas blocați pe Tâmpa

 

Un grup format din șase persoane a sunat la 112, în această după-amiază, după ce a rămas blocat în rezervația naturală Muntele Tâmpa. Oamenii au precizat că nu mai pot coborî din cauza peretelui foarte abrupt.

Cazul a fost preluat de două echipaje de patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montani Poiana Brașov, conduse de plt. maj. Ovidiu Nedelcu.

„Au fost preluate coordonatele GPS de la apelant, iar acestea au fost comunicate jandarmilor, în teren. A fost informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov cu privire la constituirea echipei de prim răspuns”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Ciprian Aldea.

Potrivit acestuia, plt. maj. Ovidiu Nedelcu a ajuns la grup, constatând că doar două dintre cele șase persoane nu puteau coborî singure. „Se estimează că în aproximativ 30 de minute vor sosi la baza telecabinei”, a precizat reprezentantul IJJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button