112

BRAŞOV. Lovite de autoturism, pe „zebre”! O femeie este în stare gravă

 

O femeie în vârstă de 55 de ani a suferit răni grave, iar o adolescentă de 17 ani s-a ales cu leziuni uşoare, în cursul zilei de ieri, după ce au fost lovite de autoturism, în timp ce traversau strada regulamentar, pe la treceri de pietoni.

Primul eveniment rutier a avut loc în jurul orelor 13.45, pe strada A. I. Cuza. Un conducător auto în vârstă de 54 de ani nu a acordat prioritate femeii în vârstă de 55 de ani şi a lovit-o cu maşina, provocându-i leziuni grave. În urma accidentului, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Cel de-al doilea accident s-a produs în jurul orelor 20.00. O şoferiţă în vârstă de 32 de ani care se deplasa pe Bulevardul Valea Cetăţii nu i-a acordat prioritate de trecere minorei angajate în traversarea regulamentară a străzii şi a accidentat-o uşor, victima fiind transportată apoi la Spitalul de Pediatrie Braşov. În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button