Sport

WIMBLEDON. Simona Halep, după partida cu Johanna Konta: „Cred că a fost cel mai bun meci pe care le-am jucat vreodată pe iarbă”

 

Simona Halep a pierdut aseară, 7-6(2), 6-7(5), 4-6, în fața Johannei Konta, în sferturi la Wimbledon și a ratat șansa de a urca pe prima poziție a clasamentului WTA.

În conferința de presă de după meci Halep a comentat: „Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am jucat vreodată pe iarbă, poate cel mai bun! A fost un tenis de înalt nivel, ambele am jucat foarte bine, din nou am fost aproape. Poate în tie-break-ul setului al doilea puteam să servesc mai tare şi mai bine, la fel în acel game pierdut pe serviciu în setul decisiv. Apoi a fost greu, pentru că ea are un serviciu bun şi nu am avut prea multe ocazii. Totuți, sunt multe lucruri pozitive pe care trebuie să le iau. Faptul că am jucat atât de bine după dezamăgirea de la Roland Garros. Am fost capabilă din nou să lupt până la sfârşit. Am jucat bine, deci jocul meu e acolo. Voi fi O.K. Nu mă pot plânge, pentru că şi ea a jucat bine”.

Despre faptul că a ratat șansa de a urca pe prima poziție a ierarhiei WTA, Halep a punctat: „Unul dintre obictivele mele este să devin numărul unu mondial. Am avut încă o şansă aici, am fost aproape. Nu mă afectează însă. Am mulţi ani în faţă. Probabil că voi mai avea şanse. Sunt aproape, trebuie să mai muncesc”.

CITEȘTE ȘI: 

WIMBLEDON. Simona Halep a ratat o nouă șansă de a urca pe locul 1 în lume, după un meci incredibil cu Johanna Konta


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button