112

[ViDEO] Update. BRAȘOV. Accidentul de pe DN 1, în urma căruia o persoană este în stop cardio-respirator, ar fi fost cauzat de oboseala la volan (foto și video)

  • accident la predeal_238055.jpg
 

Accidentul rutier de pe DN 1, din Predeal, în urma căruia trei persoane au fost rănite, dintre care una se află în stop cardio-respirator (pare-se o gravidă), s-ar fi produs pe fondul oboselii la volan, conform Infotrafic: „Cauza producerii accidentului este pierderea controlului volanului de către şoferul autoturismului, pe fondul oboselii, intrând astfel în coliziune cu autoutilitara aflată în faţa sa. În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, fiind prezente echipaje de poliţie rutieră şi ambulanţa, rezultând în urma incidentului rănirea uşoară a şoferului autoturismului”.
Dat fiind accidentul, circulația este oprită pe ambele sensuri de mers. Două dintre victime se aflau în autoturism, iar una în autoutilitară, în momentul producerii accidentului.

CITIȚI ȘI:

BRAȘOV. Accident grav pe DN1, la ieșirea din Predeal. Două victime, dintre care una încarcerată. O persoană este în stop cardiorespirator – FOTO


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button